...
Pikeun pangalaman hadé mangga robah panyungsi anjeun pikeun Chrome, Firefox, opera atanapi Internet Explorer.

Impor

Impor

Di dieu di Alietc kami komitmen nyiptakeun pasar digital sadunya anu ngahiji pabrik, suppliers jeung pembeli, ngabantosan ngadamel saling mangpaat sareng jangka panjang, hubungan bisnis langgeng.

Konci pikeun kasuksésan salaku pembeli tiasa beristirahat dina sababaraha faktor individu, janten pikeun maksimalkeun kamampuan anjeun pikeun hasil dina Alietc, kami parantos nyusun Panduan Buyer anu mangpaat ieu pikeun mantuan anjeun ngahindarkeun seueur kasalahan anu dilakukeun nalika nyobian mésér produk.

 

Konci pikeun ngadamel reputasi anu hadé sareng pabrik sareng supplier nyaéta mayar gancang

Beuki anjeun pake Alietc, beuki anjeun bakal sadar yén reputasi pribadi anjeun bakal ngitung kasép sareng bakal nulungan anjeun nutup nguruskeun kalayan betah. Salah sahiji unsur anu paling kritis aya hubunganana pikeun reputasi anjeun salaku mésér nyaéta kumaha sateuacana anjeun netepkeun akun anjeun ka supplier atanapi produsén. Éta panginten anjeun parantos sapuk pikeun mayar 50% payun sareng pangiriman 50%. Bisa jadi yén anjeun parantos sapuk sareng panyadia atanapi produsén anu anjeun netepkeun salira dina 30 dinten saatos nampi barang.

Naon waé istilah anu anjeun satuju pikeun mayar, tumetep kana aranjeunna sareng, upami anjeun hoyong ngukut hubungan jangka panjang anu hébat sareng suppliers jeung pabrik, mayar langkung gancang tibatan aranjeunna parantos ngarepkeun pamayaran.

Gedong amanah

Hiji téma umum anu anjeun bakal mendakan nalika anjeun nganggo platform Alietc nyaéta yén kami nekenkeun tekenan dina kapercayaan. Percaya, dina bisnis, ampir janten komoditas na leres, sareng kalayan reputasi anu ngadeg salaku pembeli amanah, kakuatan pameseran anjeun bakal ningkat pisan. Minangka conto, pabrikan tiasa ngintunkeun tawaran pikeun produk anu dijualna sareng produk anu dipikaresep anjeun. Bayangkeun upami produsénna ngagaduhan tilu nawaran, dua ti pembeli anu henteu boga reputasi, sareng tawaran anjeun, anu rada handap, tapi aranjeunna terang yén upami aranjeunna nganyahokeun anjeun, aranjeunna bakal dibayar tanpa masalah, Kasempetan éta bari milik anjeun meureun tawaran anu panghandapna, éta mangrupikeun anu ditampi sabab anjeun janten pembeli anu dipercaya.

Komunikasi anu saé penting pisan

Ti mimiti transaksi naon waé, saé, jelas sareng komunikasi rutin penting pisan. Tong sieun pikeun nanya ka supplier atanapi produsén naon waé ngeunaan produk (anu) aranjeunna jual, kalebet jadwal pangiriman, jsb ogé telat ngawadul ngeunaan hal sakali pesenan parantos sumping.

Tangtosna, komunikasi henteu kedah atosan saatos pesenan anjeun parantos réngsé sareng barang-barang parantos sumping sareng anjeun ka kapuasan anjeun. Cikan panyadia atanapi produsén terang yén anjeun pinuh bagja ku sadayana sareng anjeun ngarepkeun bisnis deui dina waktos anu caket. Bagean tina kasuksésan na Alietc didasarkeun kana jumlah hubungan anu saé sareng umur anu saé antara pembeli, supplier jeung pabrik.

Di dieu di Alietc kami pinuh ngahargaan yén salaku urang global pasaran, henteu sadayana anu nyarios dina basa anu sami. Kusabab komunikasi anu saé penting pisan, kami parantos nyusun daptar tarjamah anu bakal tiasa ngabantosan anjeun komunikasi.

Ngahubungan suplai sareng pabrik

Kusabab pembeli teu kedah janten anggota pikeun mésér produk dina Alietc, kami mutuskeun yén cara anu paling aman pikeun ngamimitian rundingan nyaéta sateuacan urang heula. Naha produk pikeun dijual dina harga tetep atanapi pembekal / produsén ngondang tawaran, titik kontak anjeun pangpayunna kedah Alietc.

Hal ieu ku kituna urang tiasa nyingkahan 'spammers' sareng nalungtik kaluar patarosan non-asli. Sakali kami sugema inpormasi anjeun asli, kami bakal nyayogikeun anjeun ka kontak penjual atanapi produsén kontakna anjeun teras tiasa ngurus langsung ka aranjeunna, anjeun henteu kedah ngalebetkeun Alietc naon waé.

Anjeun tiasa nganggo mesin pencari anu kuat pikeun milari pabrik atanapi panyadia produk (s) anu anjeun milari sareng ngahubungan pembekal gratis.

Anjeun tiasa nempatkeun tawaran pikeun produk anu didaptarkeun pikeun dijual dina Alietc platform Pikeun solusi ieu anjeun kedah ngalanggan rencana mana waé.

Tungtungna, anjeun tiasa nempatkeun pamundut produk, dimana anjeun ngajelaskeun naon produk (anu) anjeun badé mésér sareng naon anu anjeun siap mayar (aranjeunna) - naon waé supplier / produsén anu tiasa nyayogikeun produk (s) anu anjeun milari bakal nampi béwara instan ngeunaan pamundut produk anjeun teras bakal ngahubungan upami harga anu anjeun pikahoyong bakal mayar éta dipikaresep.

Guide

Upami anjeun hoyong mésér produk, anjeun parantos pasti sumping ka tempat anu leres. Alietc mangrupikeun anu leres "Gua Aladdin" tina sadaya produk anu dibayangkeun atanapi bahan atah anu anjeun bayangkeun, sareng seueur anu anjeun henteu acan terang terang aya.

Salaku pasar B2B digital, Alietc parantos dirancang kalayan tujuan pikeun ngenalkeun pembeli ka panyadia sareng pabrik produk dina harga anu pikaresepeun bari mastikeun standar kualitas luhur. Anu anjeun ogé bakal mendakan nyaéta, gumantung kana naon anu anjeun badé mésér, anjeun ogé tiasa mendakan sababaraha penjual, naha produsén atanapi supplier, anu hartosna aranjeunna bakal getol nawiskeun anjeun produk kalawan harga anu cocog sareng anjeun supados mimitian naon waé mugia janten hubungan anu saé sareng umur anu saé.

Ngaliwatan ngagunakeun éksténsif ngeunaan prakték SEO anu sasar, kami parantos nyiptakeun pasar digital B2B anu unik anu teu ngan ukur produk pikeun dijual dina harga spésial sapertos anjeun tiasa mendakan dina platform sapertos eBay atanapi AliBaba, tapi ogé nyarioskeun rundingan langsung antara pembeli sareng penjual. duanana nyaéta anggota dina platform Alietc, anu hartosna duanana leres-leres getol pikeun bisnis.

Anu penting pikeun anjeun ngartos nyaéta yén anjeun gaduh kendali total kumaha sareng saha anjeun mésér produk, sakumaha anu bakal diturunkeun ieu di handap.

 

Naon anu anjeun kedah lakukeun salajengna

Sakali anjeun parantos ngadaptarkeun ka Alietc, anjeun bakal tiasa ngadamel profil anjeun.

Punten nyandak sakedik waktos pikeun nyiptakeun profil anu narik perhatian panon anu bakal pikaresepeun pikeun konsumén poténsial - kami parantos nyiptakeun Pitunjuk anu mangpaat pikeun Nyiptakeun Profil Alietc anjeun anu sacara éksklusif pikeun anggota. Marengan pituduh pamaké anu teu berharga kami, pituduh nyiptakeun profil anjeun bakal nulungan anjeun pencét taneuh pikeun ngahemat anjeun ngahémat waktos anu teu perlu.

Tukang, anjeun kedah ngadaptarkeun salah sahiji urang rencana kaanggotaan, upami anjeun hoyong nempatkeun tawaran atanapi nambihan pamundut mésér produk.

Mimitian meuli!

Sakali anjeun parantos ngadaptarkeun ka Alietc, anjeun bébas ngawitan milarian sareng sumber pikeun mésér.

Ieu tiasa dilakukeun salah sahiji tina tilu cara:

  • Pamariksa teang sareng kontak. Anjeun tiasa nganggo mesin pencari anu kuat pikeun milari pabrik atanapi panyadia produk (s) anu anjeun milari sareng ngahubungan pembekal gratis.
  • Tempat tawaran. Anjeun tiasa nyimpen tawaran pikeun produk anu didaptarkeun pikeun dijual dina platform Alietc. Pikeun solusi ieu anjeun kedah ngalanggan rencana mana waé.
  • Panjaluk Mésér Produk. Anjeun tiasa nempatkeun pamundut produk, dimana anjeun ngajelaskeun naon produk (anu) anu anjeun mésér jeung naon anu anjeun siap mayar (aranjeunna) - naon waé panyadia / produsén anu tiasa nyayogikeun produk-produk anjeun. milarian bakal nampi béwara instan ngeunaan pamundut produk anjeun teras bakal ngahubungan upami harga anu anjeun pikahoyong bakal mayar éta. Pikeun solusi ieu anjeun kedah ngalanggan rencana mana waé.

Upami anjeun masih gaduh patarosan

Kusabab anjeun moal kedah nganggo Alietc sateuacan, anjeun panginten tiasa gaduh sababaraha patarosan tambahan anu anjeun hoyong dijawab. Naon waé patarosan anu anjeun badé kasauran, kami di dieu pikeun ngabantosan anjeun ngahubungi sareng urang bakal ngabales langsung.

Punten Catet: Pikeun mastikeun yén sadayana anu ngagunakeun pasar Alietc ngiringan janten dina sumanget dina pasar ieu dioperasikeun, gumantung kana tingkat kaanggotaan, anjeun kedah mayar Listing alit atanapi biaya penawaran. Tujuan kami nyaéta pikeun ngaleungitkeun 'spam' sareng pangguna anu henteu serius dina platform, sareng ieu kabuktian mangrupikeun jalan anu paling efektif. Ieu dipedar langkung rinci deui dina bagian Kaanggotaan.

Alietc - Maka Langkung Langkung di Pasar B2B

 

 

puncak