...
Pikeun pangalaman hadé mangga robah panyungsi anjeun pikeun Chrome, Firefox, opera atanapi Internet Explorer.

Sarat jeung Kaayaan

PUNTUKAN KOMUNITAS TERMA ATAWA KONTUT. IN ORDER MENGATANGKEUN KABUPATEN AND GAMPANG PERKHIDMATAN KAMI DITAYU KANGGO UNTUK NYUKTIKAN FOLLOWING.

Wilujeng sumping ka ALIETC! Pimpinan global dina e-commerce online sareng dagang. Sarat sareng Kaayaan ieu ngajelaskeun perda anu cocog pikeun aksés anjeun sareng nganggo website, situs mobile sareng portal sareng wéb sanésna dioperasikeun sareng dipiboga ku ALIETC.com.

Aplikasi sareng Narima Sarat

Ku ngadaptarkeun sareng satuju kana Sarat Kaayaan Pamakéan anjeun ka poko Sarat sareng Kaayaan anu dikandung sareng didadarkeun dina dokumén ieu sareng Sarat jeung Kaayaan Pamakéan. Jasa urang (kalebet jasa Promosi sareng samentawis amandian sakedik atanapi wajib) ogé kalebet daptar Listing Top atanapi Listing disponsoran sareng jasa sanés-sanés sapertos anu diumumkeun ku ALIETC.com. Dokumén ieu sareng aturan sareng kawijakan sanésna anu sacara umum dirujuk dina 'Sarat'. Ku ngadaptar sareng nganggo salah sahiji situs fitur sareng produk, anjeun satuju nampi sareng beroperasi saluyu sareng sadaya Sarat.

  1. Wates Umur: Akses sareng panggunaan jasa ALIETC.com, fitur sareng perangkat lunak sareng produk liwat situs kami ketat ka jalma anu umurna sah sareng saluhureun. Umur sah anjeun kedah dinyatakeun pikeun ngabentuk kontrak anu ngariung sareng jasa kami sareng anu ngadaptarkeun jasa kami sahandapeun umur sah teu diidinan pikeun nampi jasa di handapeun hukum Internasional, kalebet daérah atanapi nagara anu anjeun cicing, atanapi operasi tina. Sakur jalma anu mendakan mendakan klaim palsu ngeunaan umur sah aranjeunna bakal cocog pikeun ngahapus situs langsung sareng larangan langsung tina akunna.
  2. Transaksi Di antara Pembeli sareng Penjual: com nyayogikeun platform online éléktronik pikeun séntral, meuli sareng ngajual inpormasi sareng transaksi. Pangguna tiasa ngatur, nampi, nempatkeun sareng nyimpulkeun pesenan sareng penyediaan produk. ALIETC.com teu ngatur atanapi henteu nanggung jawab atanapi tanggung jawab pikeun anu ngajual atanapi henteu mampuh mésér pikeun mésér. Sanés oge ALIETC.com jawab kasalametan, legalitas, atanapi kasadiaan produk atanapi jasa anu ditukeurkeun dina platformna.
  3. Amandemen:com tiasa parobihan sareng parobihan kana Sarat sareng Sarat jeung Kaayaan Pamakéan nalika iraha waé ku ngeposkeun perobihan anu relevan sareng parobihan ngeunaan inpormasi Layanan na situs sareng inpormasi na. Ku neraskeun aksés kana jasa saatos éta waktos, anjeun satuju kana informasi anu dirobih sareng diropéa. Sadaya inpormasi anu dirobih sareng diropéa bakal dilarapkeun ka anjeun sakali anu dipedar dina Sarat sareng Kaayaan sareng Inpormasi Loka.
  4. Anggota Kedah:
    1. Ngalaksanakeun kagiatan anu saluyu sareng peraturan situs sareng hukum anu manglaku
    2. Ngalaksanakeun transaksi usaha kalayan iman anu saé
    3. Henteu nganggo situs pikeun bohong jalma mana waé
    4. Henteu kalibet dina Spamming atanapi Phishing
    5. Henteu ngalibetkeun diri dina kagiatan atanapi skéma anu ngarusak integritas data, sistem atanapi jaringan anu dianggo ku ALIETC.com
    6. Henteu ngalibetkeun virus komputer atanapi perangkat lunak cilaka séjén
    7. Henteu kalibet dina sagala kagiatan anu menyalahi undang-undang, sapertos nyalin, ngaropéa atanapi ngamangpaatkeun sagala aspék jasa ALIETC.com
    8. Nyayogikeun inpormasi idéntitas anu akurat.
puncak