...
Pikeun pangalaman hadé mangga robah panyungsi anjeun pikeun Chrome, Firefox, opera atanapi Internet Explorer.

kabijakan privasi

Inpormasi Kawijakan dina dokumén ieu aya hubunganana sareng inpormasi anu anjeun bikeun, kami pribadi sareng bisnis, sareng inpormasi anu urang kumpulkeun sacara otomatis atanapi ti pihak katilu.

Sadaya inpormasi Sarat jeung Kaayaan Kebijakan luyu sareng hukum internasional, sareng ngarobih parobahan sareng amandemen upami diperyogikeun. Kalayan ngagunakeun situs kami sareng satuju kana Sarat sareng Kaayaan kami, anjeun ngadaptar sareng satuju kana inpormasi ieu di handap, nyimpen, ngabagi sareng panyalindungan perlindungan sapertos dijalankeun handapeun ALIETC.com.

Gagal satuju atanapi ngiringan kawijakan dina dokumén ieu bakal nyababkeun sambungan jasa langsung, atanapi larangan pikeun akun anjeun. Upami anjeun aya patarosan ngeunaan pernyataan kawijakan kami atanapi Sarat sareng Kaayaan, mangga tepikeun agén layanan palanggan.

Koléksi inpormasi

Anjeun bakal dipenta pikeun masihan inpormasi kontak anu dibutuhkeun pikeun ngalaksanakeun transaksi bisnis dina situs kami. Ngadaptar dina platform kami peryogi panyingkepan nami anjeun, alamat, nomer telepon, judul padamelan sareng jabatan (upami relevan).

Anjeun bakal dipenta pikeun masihan inpormasi idéntitas sareng naon waé hubunganana sareng sifat bisnis anjeun, sapertos nami perusahaan, jinis bisnis sareng lisénsi dagang.

Panyingkepan sareng babagi inpormasi

Kami tiasa ngungkabkeun inpormasi anu dikumpulkeun sareng disimpen ka panampi ieu:

Anggota ALIETC Grup sareng mitra sareng / atanapi panyayagi layanan anu ditunjukkeun anu damel sareng urang ngintunkeun barang sareng jasa.

Mitra Usaha kami - pikeun ngamungkinkeun aranjeunna pikeun ngirim anjeun diskon sareng nawaran

Panyadia ladénan pamayaran kanggo ngolah transaksi sareng kanggo ngiringan sareng pariksa akun.

Perwakilan layanan palanggan, pikeun ngaktifkeun aranjeunna pikeun nyayogikeun layanan sareng paduli anu penting.

Panyadia kadali résiko, pikeun ngukur kaamanan tina akun pangguna sareng transaksi.

Perwira penegak hukum, penaséhat profésional, lembaga pamaréntah, asuransi sareng badan pangaturan anu sanés pikeun patuh hukum anu nerapkeun sareng ngalaksanakeun, netepkeun sareng ngabela hak hukum urang sareng ngajagi kapentingan penting anjeun sareng jalma sanés.

cookies

Cookie mangrupikeun sakedik data anu disimpen dina hard drive komputer anjeun liwat browser wéb anjeun. Kuki nyetél ALIETC.com abdi diwajibkeun ngajalankeun situs web sacara éfisién ku ngalacak kagiatan situs anjeun sareng nyarankeun barang sareng jasa. Cookies Sidang dipupus sawaktos Anjeun nutup browser sareng cookies pengkuh anu dipaké pikeun ngabuktoskeun kaaslianana. ALIETC nganggo sési sareng cookies tetep.

Ingetan Inpormasi

Urang nahan inpormasi pribadi sareng bisnis anjeun salami urang ngajaga hubungan bisnis anu sah. Kami diperyogikeun pikeun ngalakukeunana supaya nganteurkeun barang sareng jasa sapertos anu dijanjikeun dina deklarasi urang.

Upami anjeun mutuskeun pikeun nyimpulkeun bisnis anjeun sareng ALIETC.com sareng nutup akun anjeun, sadaya inpormasi pribadi sareng perusahaan anu dihubungkeun bakal dipiceun. ALIETC.com ogé bakal mupus atanapi anonim inpormasi gumantung kana naha akun anjeun parantos dihapus atanapi ditunda permanén (pikeun pihak palanggan jasa ALIETC.com).

Upami aya alesan pikeun inpormasi pribadi atanapi perusahaan anjeun teu tiasa dihapus langsung (dina kasus dimana inpormasi anu disimpen dina arsip nyadangkeun) inpormasi anu kéngingkeun bakal diasingkeun tina pamrosésan salajengna dugi ka cilaka inpormasi lengkep janten kamungkinan.

 

puncak