...
Pikeun pangalaman hadé mangga robah panyungsi anjeun pikeun Chrome, Firefox, opera atanapi Internet Explorer.

pabrik

pabrik

di dieu di Alietc urang komitmen pikeun nyiptakeun sadunya Pasar B2B nu ngahiji pabrik, suppliers jeung pembeli, ngabantosan ngadamel saling mangpaat sareng jangka panjang, hubungan bisnis langgeng.

Konci pikeun kasuksesan salaku pabrik tiasa ngandelkeun sababaraha faktor individu, sababaraha anu ngalibetkeun produk anjeun, sedengkeun anu sanés ngalibatkeun kumaha anjeun nganyahokeun calon pembeli. Pikeun maksimalkeun kemungkinan anjeun kasuksésan kana Alietc, kami parantos nyusun ieu mangpaat Pitunjuk Produsén pikeun ngabantosan anjeun ngahindari seueur kasalahan anu dilakukeun nalika nyobian ngajual produk.

 

Konci pikeun nyiptakeun hubungan anu suksés sareng pembeli nya éta overdeliver kana janji anjeun

Ku hal ieu, urang hartosna éta langkung saé pikeun realistis dina jadwal waktos sareng henteu janji jangji palsu ngeunaan kualitas produk. Hubungan kerja anu saé ngawangun dina hiji hal waé sareng mangrupikeun amanah. Ngadegkeun kapercayaan kedah janten tujuan utami nalika ngurus palanggan anyar. Anu ogé penting nyaéta éta kalayan amanah sumping kasatiaan. Upami anjeun teras-terasan dipasihan ku wates waktu anu ditangtukeun, atanapi bahkan sateuacanna, naha aya anu ngagaleuh ka tempat anu sanés, bahkan pikeun batur anu ngalamar produk anu sami dina harga 3% langkung handap?

Konsentrasi dina kontrol kualitas

Pameli anjeun ogé tiasa naros ka anjeun pikeun conto produk (s) anjeun ngahasilkeun. Jalma conto anjeun dikirimkeun mangrupikeun gambaran anu leres sareng asli pikeun kualitas normal anjeun produk. Satiap produk anu anjeun kirimkeun ka anu ngagaleuh kedah sami, atanapi langkung saé kualitas sareng sanés pilihan anu langkung saé, sababaraha anu sami sareng kualitas anu langkung goréng. Anjeun kedah ngajalankeun rutinitas kontrol anu ketat sateuacan pangiriman tina sagala pesenan pikeun mastikeun yén nu meuli moal ngagaduhan sabab pikeun keluhan nalika aranjeunna nampi perintahna. Sakali deui, upami anjeun nganteurkeun kualitas, waktos saatos waktos, naha bakal a nu meuli katingali di tempat sanés? Éta langkung mirah pikeun ngajaga konsumén tibatan ngagaleuh anu énggal.

Komunikasi anu jelas sareng sering

Komunikasi mangrupikeun unsur kritis tina hubungan bisnis sareng sering ide hadé pikeun nempatkeun diri anjeun dina sapatu pembeli anjeun nalika ngahubung sareng aranjeunna. Sering pembeli sareng pabrik tiasa aya rébuan mil jauh, sareng nalika pesenan didamel atanapi conto anu dipénta, dina dinten saatosna, teu aya anu langkung goréng pikeun anu ngagaleuh ti total sepi. Naha éta ku kéngingkeun telepon (sentuhan pribadi salawasna ditampi) atanapi ku email, pastikeun pembeli anjeun terang persis naon anu lumangsung kalayan pesenanna.

Sakali produk (s) parantos sumping, anjeun masih badé komunikasi sareng anu ngagaleuh pikeun mastikeun yén aranjeunna 100% senang sareng pesenanana. Ieu ngamungkinkeun aranjeunna terang yén anjeun leres-leres paduli tingkat kapuasanana sareng bakal ngamungkinkeun anjeun ngaluarkeun masalah atanapi nyaluyukeun paréntah ka hareup. Sakumaha ceuk sateuacanna, ngarangkep konsumén ti kéngingkeun hiji.

Reputasi ngitung pikeun sadayana

Di dieu di Alietc kami ngoperasikeun sistem eupan balik pikeun pabrik, pamasok sareng pembeli. Kami ngadorong pengunjung pikeun nyungkeun umpan balik anu jujur ​​ngeunaan jalma / bisnis anu parantos aranjeunna kaayaan. Eupan balik ieu penting, naha anjeun mésér atanapi ngajual, sakumaha hadéna reputasi anjeun, jalma anu langkung condong bakal hoyong bisnis sareng anjeun.

Pikeun unggal jalma atanapi bisnis anu anjeun urus, anjeun kedah teras-terasan nangtayungan reputasi anjeun sareng tujuan supaya aranjeunna kéngingkeun ulasan 5 * anu bercahaya unggal anjeun damel sareng aranjeunna. Éta gampang pikeun kéngingkeunana, ogé EA $$$$$$$$$$$ Y pikeun ningkatkeun pendapatan anjeun ku alietc.com

 

Daptar Listing Produk Anjeun dina Alietc

Kami parantos nyayogikeun anjeun sadaya alat anu anjeun peryogi damel daptar produk anu pikaresepeun. Nanging, naon anu anjeun ucapkeun sareng gambar anu anjeun pilih pikeun dianggo pikeun anjeun.

Kami ngarékoméndasikeun yén anjeun terang sareng akurat ngajelaskeun unggal sareng unggal produk anu anjeun kedah jual, émut kalebet inpormasi anu mana anu mésér dipikaresep anu katarik.

Entong bohong ngagambarkeun produk atanapi tanggal pangiriman. Henteu ngan ukur ieu bakal nyababkeun kuciwa pikeun pembeli anjeun, tapi éta bakal ningali aranjeunna milih bisnis di tempat sanés.

Punten awaskeun yén upami urang nampi sering keluhan ngeunaan produsén, aranjeunna moal diidinan teraskeun ngagunakeun platform penjualan Alietc.

Henteu aya anu ngéléhkeun gambar anu kualitas luhur. Anjeun bakal ningali handapeun daptar pilihan anu anjeun tiasa ngalebetkeun hiji, atanapi sababaraha gambar produk anu anjeun hoyong jual. Kalayan foto digital ayeuna teu aya alesan pikeun gambar anu kualitas goréng.

 

Milih kumaha carana ngajual produk anjeun dina Alietc

Anjeun gaduh pilihan dina cara ngamajukeun produk Anjeun. Upami anjeun damel dina lingkungan anu kompetitif, anjeun moal kéngingkeun harga na, atanapi panginten anjeun nawiskeun diskon anu pikaresepeun pisan pikeun pesenan masangkeun / ulangan. Upami anjeun resep ngajaga sisi finansial ti pihak-pihak rahasia, teras saukur pot “Hubungi kami hargana pangsaéna”. Ieu ogé jalan pikeun produk anu hargana tiasa robih gumantung kana kakuatan pasar sareng biaya bahan baku.

Atawa tiasa, anjeun tiasa nawiskeun produk anjeun ku nyayogikeun tawaran tapi henteu nyayogikeun harga (sanaos pituduh harga tiasa mangpaat). Candak jalma pikeun nawar kana produk anjeun sareng ku cara anjeun tiasa muka hungkul, hal anu kirang kamungkinan nalika anjeun nawiskeun harga tetep.

Ngajual kalawan harga anu tetep tiasa didamel saé upami anjeun terang yén hargana pohara kompetitif, sareng anjeun badé ngéléhkeun pesaing anjeun.

Kéngingkeun pamundut ti pembeli

Sadaya produk anu anjeun parantos didaptarkeun salaku diproduksi ku perusahaan anjeun bakal sayogi dina mesin pencari kami. Salaku konsekuensi, upami pembeli milarian produk anu khusus sareng ningali anjeun ngasilkeun, éta bakal tiasa ngintunkeun harga pikeun anjeun.

Milih tingkat kaanggotaan anjeun

Kami parantos nyiptakeun tilu tingkat kaanggotaan, anu kedah cocog sareng anjeun sampurna. Pilihan kaanggotaan anjeun bakal gumantung kana jumlah bisnis sareng sajumlah produk anu anjeun badé ngajual dina platform Alietc. Kami ngabutuhkeun anjeun janten anggota platform Alietc guna mastikeun yén anjeun perusahaan bona fide sareng yén produk (s) anjeun badé dijual anu asli. Ieu dianggo pisan pikeun kauntungan anjeun sakumaha dina Alietc anjeun moal kedah bersaing ngalawan perusahaan anu kurang terpercaya.

Guide

Tina baju nepi ka keramik, perabot ka bal, éléktronika pikeun sagala rupa, naon waé anu anjeun manufaktur, konci pikeun kasuksésan bisnis anjeun ngagaduhan aksés ka pembeli asli, sanggup sareng sanggup produk.

Naha éta manufaktur pikeun mesen, atanapi ngahasilkeun saham pikeun ngajual di pasar kabuka, Alietc tiasa sareng ngabantosan anjeun. Eksplorasi ringkes situs wéb urang bakal ngabuktikeun anjeun kumaha komitmen kami pikeun nyambungkeun pembeli sareng pembekal ku produsén, khususna pabrik produk khusus.

Kumaha cara urang ngahontal ieu? Ku targetkeun kecap konci anu nganggo téknologi SEO anu efektif (SEO search engine optimization), urang tiasa mastikeun yén sadaya pembeli produk anjeun sadar ayana sareng naon anu anjeun kedah tawarkeun.

Anu penting ogé nyaéta yén anjeun gaduh kontrol total kumaha sareng saha anjeun ngajual produk anjeun, sareng pikeun hargana. Pasar tiasa turun sapeupeuting sareng gaduh kamampuan sareng alat pikeun ngaréspon, énggal-énggal, ka perobosan pasar bakal mastikeun anjeun ngahontal hasil anu anjeun peryogikeun, waktos sareng waktos deui.

 

Naon anu anjeun kedah lakukeun salajengna      

Anu mimiti, anjeun kedah ngadaptarkeun salah sahiji urang rencana kaanggotaan

Sakali anjeun parantos ngadaptarkeun ka Alietc, anjeun bakal tiasa ngadamel profil anjeun.

Punten nyandak sakedik waktos pikeun nyiptakeun profil anu narik perhatian panon anu bakal pikaresepeun pikeun konsumén poténsial - kami parantos nyiptakeun Pitunjuk anu mangpaat pikeun Nyiptakeun Profil Alietc anjeun anu sacara éksklusif pikeun anggota. Marengan pituduh pamaké anu teu berharga kami, pituduh nyiptakeun profil anjeun bakal nulungan anjeun pencét taneuh pikeun ngahemat anjeun ngahémat waktos anu teu perlu.

 

Mimitian ngajual!

Sakali anjeun parantos réngsé profil anjeun, ayeuna anjeun dina posisi pikeun ngamimitian ngajual produk anjeun, anu kami sagampang dilakukeun. Kaéndahan Alietc nyaéta yén urang hoyong ngajantenkeun sadayana gampang sareng efisien, ku kituna anjeun gaduh pilihan dua pilihan, atanapi anjeun tiasa nyebarkeun dua pilihan ieu.

  • Daptar produk anjeun (pikeun) pikeun dijual. Nalika anjeun daptar produk, anjeun henteu kalebet harga. Alesan sabab harga anu henteu dipidangkeun téh kusabab kami yakin yén ngagaduhan kamampuan pikeun badami dumasar kana sajumlah variabel langkung efektif sareng ngahontal hasil anu langkung hadé pikeun produsén sareng anu sual. Jilid sareng skala waktos nyaéta dua variabel anu tiasa pisan mangaruhan harga unit, ku kituna henteu aya akal pikeun ngawatesan diri anjeun ka hiji harga anu tetep. Sadaya produk anu didaptarkeun bakal kalebet pamundut "Hubungi produsén" pikeun pembeli anu tiasa dianggo pikeun muka rundingan. Mimitina, pamundut éta bakal datang ka kami di Alietc sareng sakali kami parantos analisa validitas pembeli, aranjeunna bakal disayogikeun ku kontak kontak anjeun sorangan sareng anjeun bébas badé dirundingan langsung sareng anu mésér.
  • Pariksa Pamundut. Beda sareng pasar digital anu sanés, Alietc nyorong para pembeli pikeun pasang masangkeun produk. Aranjeunna bakal ngawartosan anjeun sabaraha produk anu aranjeunna hoyong sareng iraha aranjeunna peryogi pangiriman ku. Anjeun teras tiasa nempatkeun 'tawaran'. Éta basajan! Upami anjeun rumasa yén pembeli parantos nyerahkeun inpormasi kritis, urang tiasa nempatkeun anjeun kontak sareng pembeli ku kituna anjeun tiasa ngiringan wincikan halus.

Hiji Pasar Pasar B2B DIGITAL, 105 Basa Béda
Évolusi téknologi konstan sareng rupa-rupa kauntungan anu ngamungkinkeun ALIETC beroperasi ngaliwatan 105 situs wéb kalayan 105 basa anu béda, kalebet Cina, Jerman, Arab, sareng Perancis.
Gagasan di sebalik pendekatan multinasional multi-basa ieu nyaéta ngajantenkeun mésér sareng browsing produk supados langkung gampang sareng épisién kanggo sadayana, naon waé kabébasan anjeun.

Nalika supplier ngirimkeun produk, déskripsina bakal otomatis ditarjamahkeun kana 105 basa anu béda-béda, dina 105 situs wéb.
Proses instan ieu, otomatis bakal ngahasilkeun langkung seueur para pelanggan ti sababaraha nagara di sakumna dunya, ku kituna ngambalan jalan pikeun pasar anu suksés pisan anu difokuskeun penting pikeun ngahontal basa basis multinasional.

Upami anjeun masih gaduh patarosan

Kusabab anjeun moal kedah nganggo Alietc sateuacan, anjeun panginten tiasa gaduh sababaraha patarosan tambahan anu anjeun hoyong dijawab. Naon waé patarosan anu anjeun badé kasauran, kami di dieu pikeun ngabantosan anjeun ngahubungi sareng urang bakal ngabales langsung.

Punten Catet: Pikeun mastikeun yén sadayana anu ngagunakeun pasar Alietc ngiringan janten dina sumanget dina pasar ieu dioperasikeun, gumantung kana tingkat kaanggotaan, anjeun kedah mayar Listing alit atanapi biaya penawaran. Tujuan kami nyaéta pikeun ngaleungitkeun 'spam' sareng pangguna anu henteu serius dina platform, sareng ieu kabuktian mangrupikeun jalan anu paling efektif. Ieu dipedar langkung rinci deui dina bagian Kaanggotaan.

Alietc - Jauh Langkung Ti Pasar Online

 

puncak