...
Pikeun pangalaman hadé mangga robah panyungsi anjeun pikeun Chrome, Firefox, opera atanapi Internet Explorer.

suppliers

suppliers

Naha anjeun diurus barang-barang atanapi bahan baku, gabung dina Pasar digital Alietc ngan tiasa saé pikeun bisnis. Naha anjeun padagangan dina barang konsumen sapertos Toys, baju or alat dapur, atanapi nganyahokeun bahan baku sapertos bauxite jeung potash, ngalangkungan ka lawon jeung plastik.

dina Pasar B2B, panyadia ngeusian Ecological unik dina hal anu teu sami pabrik anu ukur ngajual produkna, atanapi para pembeli, anu ngan ukur mésér produk, suppliers lakukeun boh, anu hartosna upami anjeun mangrupikeun supplier, Alietc nyaéta dua kali langkung mangpaat pikeun bisnis anjeun.

Kabagjaan dagang di Alietc nyaéta yén upami anjeun gaduh produk pikeun dijual, kami bakal ngabantosan anjeun milarian pembeli asli kalayan saha anjeun mugia bakal ngamimitian hubungan jangka panjang sareng saling nguntungkeun. Tujuan kami pikeun ngalakukeun persis anu sami pikeun produk anu badé mésér. Kami Platform B2B parantos dirarancang sacara saksama pikeun mastikeun yén sadaya kabutuhan anjeun salaku pembeli atanapi penjual tiasa dipanggih sacara efektif, sareng éfisién.

Jang ngalampahkeun ieu, kami bakal nyayogikeun anjeun sadaya alat anu anjeun peryogikeun di hujung jari anjeun sareng nyayogikeun pitunjuk sareng pitunjuk anjeun. Naha anjeun anu parantos ngalaman pisan atanapi anjeun ayeuna nuju ka dunya damel salaku supplier, kami nyarankeun pisan anjeun maca 'Guide Guide' sabab dipak pinuh ku inpormasi anu mangpaat pikeun ngabantosan anjeun nyéépkeun waktos anjeun nyéépkeun sareng anjeun. urang at Alietc.

 

Naon anu anjeun kedah lakukeun salajengna

Anu mimiti, anjeun kedah ngadaptarkeun salah sahiji urang rencana kaanggotaan

Sakali anjeun parantos ngadaptarkeun Alietc, anjeun bakal tiasa nyiptakeun profil anjeun.

Punten nyandak sakedik waktos pikeun nyiptakeun profil anu narik perhatian panon anu bakal pikaresepeun pikeun calon konsumén atanapi klien - kami parantos nyiptakeun Pitunjuk anu mangpaat pikeun Nyiptakeun Profil Alietc anjeun anu sacara éksklusif pikeun anggota. Marengan pituduh pamaké anu teu berharga kami, pituduh nyiptakeun profil anjeun bakal nulungan anjeun pencét taneuh pikeun ngahemat anjeun ngahémat waktos anu teu perlu.

Mimitian Galeuh atanapi Ngajual!

Hayu urang mimitian ku naon anu anjeun kedah laksanakeun upami anjeun ngagaduhan produk pikeun dijual

  • Daptar produk anjeun (pikeun) pikeun dijual. Nalika anjeun daptar produk, anjeun henteu kalebet harga. Alesan sabab harga anu henteu dipidangkeun téh kusabab kami yakin yén ngagaduhan kamampuan pikeun badami dumasar kana sajumlah variabel langkung efektif sareng ngahontal hasil anu langkung hadé pikeun produsén sareng anu sual. Jilid sareng skala waktos nyaéta dua variabel anu tiasa pisan mangaruhan harga unit, ku kituna henteu aya akal pikeun ngawatesan diri anjeun ka hiji harga anu tetep. Sadaya produk anu didaptarkeun bakal kalebet pamundut "Hubungi produsén" pikeun pembeli anu tiasa dianggo pikeun muka rundingan. Mimitina, pamundut éta bakal datang ka kami di Alietc sareng sakali kami parantos analisa validitas pembeli, aranjeunna bakal disayogikeun ku kontak kontak anjeun sorangan sareng anjeun bébas badé dirundingan langsung sareng anu mésér.
  • Pariksa Pamundut. Beda sareng pasar digital anu sanés, Alietc nyorong para pembeli pikeun pasang masangkeun produk. Aranjeunna bakal ngawartosan anjeun sabaraha produk anu aranjeunna hoyong sareng iraha aranjeunna peryogi pangiriman ku. Anjeun teras tiasa nempatkeun 'tawaran'. Éta basajan! Upami anjeun rumasa yén pembeli parantos nyerahkeun inpormasi kritis, urang tiasa nempatkeun anjeun kontak sareng pembeli ku kituna anjeun tiasa ngiringan wincikan halus.

Ayeuna, ieu naon anu anjeun kedah laksanakeun upami anjeun ngagaduhan daptar produk anu badé mésér.

Salaku mésér:

  • Léngkah munggaran anjeun nyaéta milarian produk anu anjeun badé mésér na, sapertos anu penting, pikeun produsén sareng pembekal produk kasebut
  • Kirimkeun Permintaan Mésér Produk. Anjeun tiasa nganggo mesin pencari anu kuat pikeun milari pabrik atanapi panyadia produk (s) anu anjeun milarian sareng ngalebetkeun "Pameseran Produk Produk"
  • Tempat tawaran. Anjeun tiasa nyimpen tawaran pikeun produk anu didaptarkeun pikeun dijual dina platform Alietc
  • Kirimkeun Panjaluk Produk. Anjeun tiasa nempatkeun pamundut produk, dimana anjeun ngajelaskeun naon produk (anu) anu anjeun mésér jeung naon anu anjeun siap mayar (aranjeunna) - naon waé panyadia / produsén anu tiasa nyayogikeun produk-produk anjeun. milarian bakal nampi iber instan ngeunaan pamundut produk anjeun teras bakal ngahubungan upami harga anu anjeun pikahoyong bakal mayar éta.

Pendekatan awal anjeun pikeun produsén / pembekal anjeun bakal teras-terasan ngaliwat Alietc supados kami tiasa pariksa validitas pamundut anjeun. Sakali kami bahagia anjeun mangrupikeun bisnis asli atanapi individu, maka pamundut anjeun bakal kasumpingan kana pabrikan / pembekal, bareng jeung kontak kontak anjeun, sareng ti saprak éta anjeun tiasa ngurus langsung.

Di dieu di Alietc, hiji hal anu urang diajarkeun ti mimiti nyaéta nguruskeun pangsaéna biasana asalna salaku hasil tina rundingan. Ieu hususna masalah dimana aya boh jumlah anu ageung atanapi poténsi pikeun pesenan ulangan rutin. Aya seueur faktor anu kedah diperhatoskeun nalika badé nguruskeun badé.

Salaku bakul:

  • Léngkah munggaran anjeun nyaéta daptar produk anjeun pikeun dijual sareng ngajak nawaran ti pembeli anu tiasa sareng daék. Anjeun tiasa ogé daptar produk dina harga dibereskeun upami anjeun milih.
  • Kadua, anjeun tiasa milarian pangkalan data éksténsif pikeun anggota anu boh mésér mésér produk anu anjeun kedah dijual, atanapi anu parantos mésér, atanapi produk anu sami, baheula. Anjeun teras tiasa ngintunkeunana harga di mana anjeun tiasa nyayogikeun produk anu aranjeunna pilari.

 

Punten Catet: Pikeun mastikeun yén sadayana anu ngagunakeun pasar Alietc ngiringan janten dina sumanget dina pasar ieu dioperasikeun, gumantung kana tingkat kaanggotaan, anjeun kedah mayar Listing alit atanapi biaya penawaran. Tujuan kami nyaéta pikeun ngaleungitkeun 'spam' sareng pangguna anu henteu serius dina platform, sareng ieu kabuktian mangrupikeun jalan anu paling efektif. Ieu dipedar langkung rinci deui dina bagian Kaanggotaan.

Alietc - Janten Langkung Langkung di Pasar Digital


produk: sistem panto ngalipet, hingo showeroom, cecekelan tarik, sistem panto ngageser, alat balustrade sareng railing fittings
produk: Vajilla, vajilla, producto de silicona, producto de vidrio, juego de té
produk: Pakét Tiis Panas, Pakét Tiis Instan, Pakét Panas, És Pék, Pakét Hidrogel
produk: Mesin beberesih karbon mesin HHO, mesin las HHO, mesin motong oxyhydrogen, generator hho, generator oksigénrogén
produk: dipimpin numuwuhkeun cahaya, dipimpin cahaya, switch wifi, dipimpin supir, numuwuhkeun kit
produk: Alineador de ruedas 3D, alineador de ruedas CCD, equilibrador de ruedas, cambiador de neumáticos, elevador de coches
produk: pasta, tipung, gula olahan, gula pasir, jus alami
produk: asli merk handphone, handphone, iphone ipad, samsung HTC blackberry, sony moto nokia lg hp
produk: Kado & Karajinan, Dekoratif Bumi, Kotak Perhiasan, Kotak Trinket, Kado Kawinan
produk: Dasi Tali Turun Sareng Bungee Cord
puncak