...
Pikeun pangalaman hadé mangga robah panyungsi anjeun pikeun Chrome, Firefox, opera atanapi Internet Explorer.

Ali jsb…

Ngeunaan Alietc.com

Pasar Alietc B2B anu suksés mawa pembeli, supplier sareng pabrik ti sakumna dunya, ngahiji dina hiji platform dinamis.

Alietc mah béda ti pasar digital anu langkung dikenal sapertos Alibaba, Amazon, Taobao, utamina kusabab parantos nunjukkeun kakirangan sadaya platform éta sareng dihindari dina ngalakukeun kasalahan anu sami.

Kauntungan utama Alietc nyaéta nyaéta henteu ngecas biaya pikeun transaksi, sahingga pembeli, supplier sareng pabrik tiasa konséntrasi dina garis dasar anu asli tanpa hariwang ngeunaan pamayaran komisi.

Alatan ngecas komisi dina ahir transaksi, Alietc ngecas biaya nominal pikeun daptar daptar produk atanapi ngadaptar pikeun ngadamel tawaran produk anu dijual.

Aya dua alesan pikeun waragad ieu. Mimiti, éta ngajamin yén anu milis atanapi ngadamel tawaran produk anu asli ngeunaan usaha. Kadua, urang hoyong tetep biaya pikeun pangguna tina platform anu minimal. Minangka conto, ngabandingkeun bungkus harga urang ka Amazon anu rata-rata ngecas kirang langkung 13% tina harga jual. Kami henteu hoyong bayaran janten halangan atanapi larangan lamun ngalakukeun transaksi, urang badé janten insentip!

Alietc sanés ngan ukur nyayogikeun platform sareng ngantepkeun anjeun, pangguna, pikeun ngalaksanakeun sagala gawé séhat. Alietc aktip tiasa ngadamel jalma sapertos diri ka platform, ngalangkungan SEO éksténsif pikeun sadaya produk anu didaptarkeun. Alietc mangrupikeun platform anu dinamis murni sareng sacara sederhana kusabab narik pangguna anu serius komitmen pikeun usaha bisnis anu hadé sareng ngadegkeun hubungan anu saling ngadukung pikeun jangka panjang.

Kami ogé nyatakeun yén ieu mangrupikeun pasar 'interaktif'. Ieu ngandung harti yén urang nyiptakeun komunitas bisnis dimana komunikasi anu hadé mangrupakeun konci pikeun suksés. Éta komunikasi henteu ngan ukur ngalaksanakeun transaksi hébat, tapi ogé ngantunkeun tanggepan pikeun sadayana ningali. Insentif pikeun produsén sareng produsén nyaéta ngawangun reputasi stellar pikeun kualitas sareng reliabilitas, sedengkeun pikeun pembeli targét kedah janten kacindekan pikeun ngadamel deal sacara profésional sareng gancang, kalayan sakedik gangguan.

Hiji Pasar Pasar B2B DIGITAL, 105 Basa Béda
Évolusi téknologi konstan sareng rupa-rupa kauntungan anu ngamungkinkeun ALIETC beroperasi ngaliwatan 105 situs wéb kalayan 105 basa anu béda, kalebet Cina, Jerman, Arab, sareng Perancis.
Gagasan di sebalik pendekatan multinasional multi-basa ieu nyaéta ngajantenkeun mésér sareng browsing produk supados langkung gampang sareng épisién kanggo sadayana, naon waé kabébasan anjeun.

Nalika supplier ngirimkeun produk, déskripsina bakal otomatis ditarjamahkeun kana 105 basa anu béda-béda, dina 105 situs wéb.
Proses instan ieu, otomatis bakal ngahasilkeun langkung seueur para pelanggan ti sababaraha nagara di sakumna dunya, ku kituna ngambalan jalan pikeun pasar anu suksés pisan anu difokuskeun penting pikeun ngahontal basa basis multinasional.

Anjeun tiasa mendakan pedah pinuh ku Alietc di dieu:

Tina baju nepi ka keramik, perabot ka bal, éléktronika pikeun sagala rupa, naon waé anu anjeun manufaktur, konci pikeun kasuksésan bisnis anjeun ngagaduhan aksés ka pembeli asli, sanggup sareng sanggup produk.
Maca deui…

Naha anjeun ngurus barang anu diproduksi atanapi bahan baku, ngiringan pasar digital Alietc tiasa ukur pikeun bisnis. Naha anjeun dagang barang-barang konsumen sapertos kaulinan, pakean atanapi alat dapur, atanapi nganyahokeun bahan baku sapertos bauxite sareng potash, ngaliwat kana lawon sareng plastik.

Maca deui…

Upami Anjeun hoyong mésér produk, teras anjeun parantos sumping ka tempat anu leres. Alietc mangrupikeun parantos "Guwa Aladdin" ngan ngeunaan unggal produk anu tiasa dibayangkeun atanapi bahan atah anu anjeun bayangkeun, sareng seueur anu anjeun henteu acan terang terang aya.

Maca deui…

puncak