...
Pikeun pangalaman hadé mangga robah panyungsi anjeun pikeun Chrome, Firefox, opera atanapi Internet Explorer.

Unak panganyarna

Xi'an Pikeun Nuturkeun Kasuksésan Shenzhen

Xi'an Pikeun Nuturkeun Kasuksésan Shenzhen

Kamerdekaan Tiongkok dina téknologi dina rencana pangwangunanna nunjukkeun tujuanana: dilegakeun di bidang téknologi wates. Saatos kéngingkeun kasuksésan dina téknologi sareng Huawei lokal sareng Tencent Holdings, Shenzhen parantos janten panutan pikeun kota sapertos Xi'an. Xi'an, kota berkembang anu ageung di 2020, parantos nyandak léngkah anu kuat pikeun ngembangkeun terobosan di semikonduktor […]Maca deui

Bagikeun Xiaomi Naékna langkung ti 10% Salaku Hakim AS Angkat Watesan

Bagikeun Xiaomi Naékna langkung ti 10% Salaku Hakim AS Angkat Watesan

Saham Xiaomi ningali luncat dina 25 Maret salaku hakim AS sacara sementara ngaleungitkeun larangan anu ditumpukeun ku tilas présidén Donald Trump. Hakim distrik AS Rudolph Contreras ngangkat embargo anu dikaluarkeun ku administrasi Trump. Cenah perusahaan Cina bakal palu upami bantosan ditinggali. Teu aya buktina pikeun ngabuktikeun Xiaomi […]Maca deui

Maskapai maskapai ngumpulkeun artos

Maskapai maskapai ngumpulkeun artos

Dirusak ku pandemi éta, Virgin Atlantic Airways ngarencanakeun ngumpulkeun 160 juta, numutkeun ka juru carios maskapai Richard Branson. Jalan tol tetep ningkatkeun status kauangan na, saur anjeunna, nambihan pembiayaan anu pang anyarna (£ 160 juta) mangrupikeun dukungan anu saé dina 2021 kumargi pamulihan masih laun-laun. Dijual-pajeg dua Boeing 787 dina sasih […]Maca deui

Grab dina Talks sareng SPACs

Grab dina Talks sareng SPACs

Perusahaan Grab ride-hailing parantos negosiasi sareng perusahaan akuisisi tujuan khusus AS (SPAC) pikeun umum. Kesepakatan ngahijina dihargai antara $ 35 milyar sareng $ 40 milyar, transaksi ageung kantos. Grab Holdings Inc. parantos dibahas sareng Altimeter Capital Management, anu ngadukung dua SPAC. Dina hubungan ieu, laporan anyar nyatakeun yén Grab negosiasi […]Maca deui

India Ngaluncurkeun Produksi Hidrogen Héjo

India Ngaluncurkeun Produksi Hidrogen Héjo

Prakarsa hidrogén héjo India parantos disatujuan ku Fusion Fuel Green sareng BGR Energy Systems. Aranjeunna bakal ngawangun fasilitas anu aya hubunganana di Tamil Nadu, nagara India kidul, taun ayeuna. Tujuanana nyaéta rék dilegakeun rencana hidrogén héjo di nagara éta. Fusion Fuel Green, kalayan kantor-kantor di Portugal sareng Irlandia, bakal nyayogikeun pepelakan Tamil Nadu […]Maca deui

Targét Pikeun Ngaluncurkeun Snacks Dinten Favorit

Targét Pikeun Ngaluncurkeun Snacks Dinten Favorit

Target Corporation badé ngamimitian mérek anyar. Dinten namina Favorite, garis tuangeun sareng inuman badé nawiskeun sababaraha barang cemilan, langkung ti 700 katuangan tuangeun inuman. Éta mimitian ti és krim dugi ka roti, muih, inuman sareng seueur deui. Perusahaan ritel Amérika nyobian narik pelanggan anu […]Maca deui

Tenaga Kerja Awéwé Jepang ngéléhkeun AS sareng Éropa

Tenaga Kerja Awéwé Jepang ngéléhkeun AS sareng Éropa

Tenaga kerja awéwé Jepang parantos naék, ngaleuwihan Éropa sareng Amérika dina perséntase, numutkeun ka Kathy Matsui, tilas korsi wakil sareng kapala Strategis Jepang pikeun bank investasi global Goldman Sachs. "Womenomics", istilah anu diciptakeun ku anjeunna, disambut ku Shinzo Abe, tilas Perdana Menteri anu kawéntar, anu nyandak tindakan pikeun ngijinan awéwé nyandak […]Maca deui

Grup AirAsia Malaysia Pikeun Ngaluncurkeun Pangiriman Drone

Grup AirAsia Malaysia Pikeun Ngaluncurkeun Pangiriman Drone

Sedengkeun maskapai biaya murah ningali kana ngembangna dina waktos pandemi, AirAsia Group Bhd Malaysia dimaksudkeun pikeun ngenalkeun taksi udara sareng layanan drone pangiriman munggaranna. Rencana na anu sanésna nyaéta ngamimitian industri tunggang gunung di bulan April pikeun mempermudah perjalanan. Tony Fernandes, CEO grup éta, nyatakeun taksi udara anu nganggo pilot mawa […]Maca deui

puncak